CROD Arquitectura . Reformas

Som una empresa solvent i fiable, formada per un jove equip de professionals altament qualificats, que treballen de manera responsable, compromesos amb el client durant el desenvolupament del seu projecte i fortament aliats amb els seus proveïdors. La qualitat és el nostre principal valor, complint amb les expectatives dels nostres clients de manera que cobreixi totes les seves necessitats a més d’afegir valor a l’servei ofert.
El nostre principal objectiu és oferir assessorament professional durant el procés de creació del projecte de reforma d’un habitatge, executar l’obra de manera eficient i assessorar al client en l’interiorisme de la seva vivienda. L’objectiu és doble: d’una banda, desenvolupar un projecte que compleixi els requisits del client i, d’altra banda, executar l’obra de vegades i al menor cost possible.

“INTERIORISME I PROJECTES DE REFORMA A LA TEVA MESURA”

Relaxa’t, ens encarreguem de tot

Tot el que necessitem és que comparteixi totes les seves idees amb nosaltres, i anem a treballar per aconseguir el millor resultat en la reforma. Ens encarreguem de tot, des del disseny i l’arquitectura fins a la selecció de materials, demanant tots els permisos… Relaxa’t i confia en nosaltres.

Els nostres preus són transparents

Et preocupa trobar alguna despesa oculta en el teu pressupost? A Crod Construcciones vam fixar els preus de la reforma amb antelació. No ens beneficiem dels canvis en els materials ni d’altres conceptes al llarg del projecte.

Et sorprenen els nostres dissenyadors

Col·labora amb els nostres arquitectes especialitzats en reformes integrals per ajudar-te a trobar la solució perfecta i fer realitat la casa que sempre has desitjat.

La qualitat dels nostres materials

Els nostres materials són de la més alta qualitat disponible en el mercat. Confiem en marques reconegudes com Roca, Porcelanosa, Grohe, Tres… Així és com aconseguim els millors acabats.

I el nostre procés de construcció premium

La seva reforma la duran a terme els contractistes locals certificats. Tot el personal present a les obres són professionals minuciosos que duen a terme la seva tasca sota les nostres mesures de qualitat i eficiència.

Ingeniero MBA del equipo
Integrante del equipo de arquitectos

VOLEM FORMAR PART DEL TEU CANVI

Perquè ens agrada el que fem i podem ajudar-te en el procés

Detallem molt bé el seu projecte per evitar sorpreses i errors en el futur que impliquen una major despesa econòmica i retard en els terminis de lliurament. Juntament amb els teus plans de distribució, fem un pla d’execució per detectar la ruta crítica i poder coordinar-ho tot de manera eficient.

OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

 

CROD Arquitectura.Reformas IconCROD Arquitectura.Reformas

Calle del Torpedero Tucumán, 29, Madrid

5,0 31 reviews

 • Avatar Silvia Arribas ★★★★★ Hace 1 mes
  Excepcional!! Es muy difícil, por no decir imposible encontrar una empresa que garantice el mejor servicio; calidad en la atención y los acabados; y unas propuestas de diseño y estilo que marcan la diferencia.
  Yo tenía muy claro lo
  … More que quería, pero CROD ha convertido mi idea en un resultado infinitamente mejor de lo que nunca imagine. Su conocimiento, cuidado a los detalles y visión general, convierten un resultado que podría haber sido bueno en uno excepcional.
  Si quieres un trabajo premium que lleve tu proyecto a otro nivel CROD es tu empresa.
 • Avatar Pino Bartolomé ★★★★★ Hace 3 meses
  Estamos muy contentos con la reforma de la cocina realizada por CROD Arquitectura. Tanto la arquitecta que nos ha asesorado en todo el momento como los operarios (obreros, pintores y cerrajeros) han brindado un servicio de una muy buena … More calidad. Son serios, responsables, y con estupendo trato al cliente. Volveremos a contratarlos sin lugar a dudas !!!
 • Avatar Carolina Jiménez ★★★★★ Hace 8 meses
  Hemos hecho una reforma completa. Des de la primera visita que hicieron a la casa hubo conexión, el trato maravilloso, la profesionalidad excelente y el resultado muy satisfactorio. No he tenido que estar pendiente de la obra, ellos han … More supervisado todo y estábamos en contacto si había alguna cosa que aclarar sobre la marcha. Como buenos profesionales, han sabido captar mis necesidades y amoldarlas a mi presupuesto dando ideas para mejorar resultados. Super contenta, los recomiendo sin lugar a dudas. Aprovecho además para agradecer a Cristina y a Rodrigo su maravilloso trabajo, son unos profesionales de pies a cabeza y unas grandes personas, siempre con una sonrisa y una sensación de tratar con amigos. Si tuviera que volver a hacer alguna obra repetiría con CROD.
 • Avatar Zoraida Frias ★★★★★ Hace 10 meses
  Hemos hecho la reforma de nuestro piso con CROD y hemos quedado muy satisfechos. Son muy profesionales. El presupuesto y ejecución lo dan muy detallado, y no se retrasaron ni un día en los plazos que nos dieron antes de firmar. Recomendable. … More

 • Hem fet una reforma completa. Des de la primera visita que van fer a la casa hi va haver connexió, tracte meravellós, excel·lent professionalitat i resultat molt satisfactori. Jo no havia de veure l’obra, ho han supervisat tot i ens vam posar en contacte si hi havia alguna cosa per aclarir sobre la marxa. Com a bons professionals, han pogut captar les meves necessitats i adaptar-les al meu pressupost donant idees per millorar els resultats. Súper feliç, els recomano sens dubte. També aprofito per agrair a Cristina i Rodrigo la seva meravellosa feina, són professionals de cap a peu i grans persones, sempre amb un somriure i una sensació de tractar amb amics. Si hagués de tornar a fer alguna feina, repetiria amb CROD.

  Carolina Jiménez
 • Hem realitzat la renovació del nostre pis amb CROD i hem quedat molt satisfets. Són molt professionals. El pressupost i l’execució ho donen molt detallat, i no es va retardar un dia en els terminis que ens van donar abans de signar. Recomanats.

  Zoraida Frias
 • Tenir els serveis de Crod per a la reforma integral del nostre apartament ha estat el millor que hem pogut fer. Compatible, eficient i super amable. Molt recomanable

  Josefina Royo de la Torre
 • He tingut la sort d’estar d’acord per casualitat amb aquesta empresa constructora per a una obra privada, i l’experiència no podria ser més gratificant. Ens van donar els pressupostos aviat i van complir els terminis d’execució. Ens van felicitar els veïns pel comportament dels seus treballadors i no hi havia necessitat de fer correccions a la seva feina. No és habitual en aquest sector, acabar una obra amb aquesta satisfacció. Tot va ser fàcil per part dels seus coordinadors. Absolutament i rotundament recomanable.

  Juan Cabrerizo
 • He estat molt feliç i satisfet amb la reforma. Els seus components són grans professionals, a més d’empatitzar com Cristina, que et protegeix del primer contacte aconsellant-te el que millor s’adapti a les teves necessitats i javier amb seguiment diari i sempre disposat a atendre qualsevol suggeriment o necessitat. Gràcies.

  A. Herrera
 • Posa de manifest la professionalitat i serietat amb què actuen, els recomano

  Stelvio Di Cecco
 • Tant en la primera visita mostrant espai i necessitats, ofereixen una atenció i assessorament seriosos, així com moltes idees. Molt recomanable, especialment la Cristina, la persona que em va atendre i va entendre les meves necessitats.

  Mercedes Rodriguez Sanchez
 • Estem molt contents amb la reforma de la cuina realitzada per CROD Arquitectura. Tant l’arquitecte que ens ha assessorat en tot moment com els operadors (treballadors, pintors i serrallers) han prestat un servei de molt bona qualitat. Són seriosos, responsables i amb un gran tracte al client. Els tornarem a contractar sens dubte!!!

  Pino Bartolomé

DEMANI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT

+34 916 643 362
+34 675 979 954

(WhatsApp o Correo Electrónico)

ENS POSAREM EN CONTACTE PER AJUDAR

  Abrir chat
  Necesitas ayuda?