Política de Privadesa

CROD ARQUITECTURA.REFORMAS ha adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE www.crod.es) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

  • Identitat del Responsable: Rodrigo Ignacio Acosta Salama
  • Nom comercial: Crod Arquitectura.Reformes
  • NIF/CIF: B88155601
  • Adreça: Carrer Torpedero de Tucumán, 29 – 28016 Madrid
  • Correu electrònic: contacto@crod.es
  • Activitat:

A efectes del previst al Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d’“Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència:Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades:Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals les requerim. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació:les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, us informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat:Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o l’ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com obtenim les dades personals?

Les dades personals que tractem a www.crod.es procedeixen de:

  • Formulari de contacte
  • Formulari de subscripció
  • Comentaris al bloc

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a www.crod.es estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. Crod Arquitectura.Reformes deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, ia transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament estigui basat en el consentiment
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
  • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure’s o fer alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Crod Arquitectura.Reformes . Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.crod.es , només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

Awww.crod.es hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracto la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: Sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris de crod.es . Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors Dinahosting (proveïdor de Crod Arquitectura.Reformes ) dins de la UE.
  • Formulari de subscripció a continguts:En aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Mailrelay (proveïdor de Crod Arquitectura.Reformes) fora de la UE als EUA. Mailrelay està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.
  • Formulari d’alta per a comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del blogcrod.es cal que l’usuari es doni d’alta a través d’aquest formulari. En aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, Lloc web. Un cop donat d’alta, l’usuari podrà fer tants comentaris com vulgui i donar resposta sobre els anteriors. T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de DinaHosting (proveïdor de Crod Arquitectura.Reformes ) dins de la UE.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de galetes.
  • Per gestionar les xarxes socials. crod.es pot tenir presència a xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de www.crod.es es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Crod Arquitectura.Reformes Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis www.crod.es . Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Crod Arquitectura.Reformes amb domicili a DIRECCIÓ DEL CLIENT serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Crod Arquitectura.Reformes , no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Remàrqueting

La funció de remàrqueting ens permet arribar a les persones que hagin visitat www.crod.es anteriorment i associar una audiència determinada a un missatge concret El remàrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el nostre lloc ho tornin a fer.

Com a usuari de www.crod.es t’informo que estem recopilant o podrem recopilar informació per a aquesta funció de remàrqueting a www.crod.es

La informació que recopilem gràcies a aquesta funció és recollida per les galetes de Facebook i les galetes de Google Adwords.

Si no voleu que la vostra informació sigui recopilada per aquestes galetes, podeu inhabilitar l’ús de galetes de Google a través de la Configuració d’anuncis de Google. També podeu inhabilitar l’ús de cookies d’un proveïdor tercer a través de la pàgina d’inhabilitació de Network Advertising Initiative.

Aquest tipus de serveis permet interactuar amb xarxes socials o altres plataformes externes directament des de les pàgines del web. Les interaccions i la informació obtinguda per aquesta web sempre estaran sotmeses a la configuració de privadesa de l’usuari a cada xarxa social. En cas que s’instal·li un servei que permeti interactuar amb xarxes socials, és possible que, encara que els usuaris no utilitzin el servei, aquest reculli dades de trànsit web relatives a les pàgines on estiguin instal·lats.

Facebook Ads (NOMÉS SI REALITZEN PUBLI EN FACE)

A www.crod.es utilitzem Facebook ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que ens permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

  • Lloc
  • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
  • Interessos (activitats, aficions, etc.)
  • El que compren a internet i per altres canals

Les dades obtingudes a través de Facebook ads estan subjectes a aquesta política de privadesa des del moment en què l’usuari deixa les seves dades al formulari d’aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas no s’utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

Google Adwords (NOMÉS SI REALITZEN CAMPANYES D’ADWORDS)

A www.crod.es utilitzem Google Adwords, la plataforma de publicitat d’Adwords, que ens permet crear campanyes i anuncis. Les dades obtingudes a través de Google estan subjectes a aquesta política de privadesa des del moment en què l’usuari deixa les seves dades al formulari d’aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas no s’utilitzarà la informació procedent de Google amb una finalitat diferent.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten a la POLÍTICA COMERCIAL

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació mercantil.
  • Fins que l’interessat no la sol·liciti la supressió.
  • Període a partir de la darrera confirmació d’interès: 1 any.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, www.crod.es, comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a www.crod.es a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de www.crod.es (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Hosting: DinaHosting., amb domicili a Espanya. Més informació a: dinahosting.com. DinaHosting tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Crod Arquitectura.Reformes.

Plataforma web: WordPress amb domicili als Estats Units. Més informació a: https://es.wordpress.com/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Crod Arquitectura.Reformes.

Navegació

En navegar per www.crod.es es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google analytics
  • Facebook inside

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en conjunt.

Secret i seguretat de les dades

www.crod.es es compromet en l’ús i el tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant-ne la confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

www.crod.es no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Crod Arquitectura.Reformas . s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Crod Arquitectura.Reformes . per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Crod Arquitectura.Reformes aurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a www.crod.es exonerant Crod Arquitectura.Reformes de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de Crod Arquitectura.Reformes en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat

El consentimiento prestado, tanto para el tratamiento como para la cesión de los datos de los interesados, es revocable en cualquier momento comunicándolo a Crod Arquitectura.Reformas en los términos establecidos en esta Política para el ejercicio de los derechos ARCO. Aquesta revocació en cap cas no té caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privadesa

Crod Arquitectura.Reformes es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Crod Arquitectura.Reformes anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, www.crod.es a pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha al web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, www.crod.es es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 20-05-2021.

De part de l’equip que formem Crod Arquitectura.Reformes t’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privadesa.