CONVERTIM LES TEVES IDEES EN REALITAT

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa solvent i fiable, formada per un jove equip de professionals altament qualificats, que treballen de manera responsable, compromesos amb el client durant el desenvolupament del seu projecte i fortament aliats amb els seus proveïdors. La qualitat és el nostre principal valor, complint amb les expectatives dels nostres clients de manera que cobreixi totes les seves necessitats a més d’afegir valor a l’servei ofert.

Projectes de reforma a la teva mesura

Relaxa’t, ens encarreguem de tot

Tot el que necessitem és que comparteixi totes les seves idees amb nosaltres, i anem a treballar per aconseguir el millor resultat en la reforma. Ens encarreguem de tot, des del disseny i l’arquitectura fins a la selecció de materials, demanant tots els permisos… Relaxa’t i confia en nosaltres.

El nostre principal objectiu és oferir assessorament professional durant el procés de creació del projecte de reforma d’un habitatge, executar l’obra de manera eficient i assessorar al client en l’interiorisme de la seva vivienda. L’objectiu és doble: d’una banda, desenvolupar un projecte que compleixi els requisits del client i, d’altra banda, executar l’obra de vegades i al menor cost possible.

Els nostres preus són transparents

Els nostres materials són de la més alta qualitat disponible en el mercat. Confiem en marques reconegudes com Roca, Porcelanosa, Grohe, Tres… Així és com aconseguim els millors acabats.

Et sorprenen els nostres dissenyadors

Et preocupa trobar alguna despesa oculta en el teu pressupost? A Crod Construcciones vam fixar els preus de la reforma amb antelació. No ens beneficiem dels canvis en els materials ni d’altres conceptes al llarg del projecte.

La qualitat dels nostres materials

Et preocupa trobar alguna despesa oculta en el teu pressupost? A Crod Construcciones vam fixar els preus de la reforma amb antelació. No ens beneficiem dels canvis en els materials ni d’altres conceptes al llarg del projecte.

I el nostre procés de construcció premium

La seva reforma la duran a terme els contractistes locals certificats. Tot el personal present a les obres són professionals minuciosos que duen a terme la seva tasca sota les nostres mesures de qualitat i eficiència.

Volem ser part del teu canvi

Perquè ens agrada el que fem i et podem ajudar en el procés.

Detallem molt bé el teu projecte per evitar sorpreses i errors en el futur que suposin més despesa econòmica i retard en els temps de lliurament. Al costat dels teus plànols de distribució, fem un pla d’execució per detectar ruta crítica i poder coordinar-ho tot de manera eficient.

EL NOSTRE EQUIP

Coneix Els nostres Membres

Sofía Cosío

Arquitecta

Andreina Salama

Project Manager / Enginyer de Camins, Canals i Ports

Rodrigo Acosta

Director – MBA / Enginyer de Camins, Canals i Ports

Rodrigo Gamarra

Gerent de Projectes – Arquitecte Tècnic / Project Manager

Maria Ximena Bernstein

Arquitecta

QUÈ PENSEN DE NOSALTRES?

Testimonis dels Nostres Clients

«Vaig fer una reforma amb ells i genial, especialment Javier, són molt responsables i compten amb un equip genial. Molt recomanables»

V. ÁLVAREZ

«Comptar amb els serveis de Crod per a la reforma integral del nostre pis ha estat el millor que hem pogut fer. Complidors, eficients i super amables. Molt recomanables»

C. ROYO DE LA TORRE

Molt professionals i seriosos. Crod Construcciones, i especialment Cristina, va captar exactament el que volíem. Va elaborar i ens va lliurar un pressupost d’obra detalladíssim. Després, ens va explicar amb molta paciència i dedicació cada partida perquè no hi hagués sorpreses.

LOLA

«Són un equip molt professional i amb molt bon gust. Et guien en el procés, des del disseny del pla fins a l’execució de l’obra i la decoració posterior. Macarena té molt d’estil i es preocupa per entendre perfectament el teu gust i assessorar-te en conseqüència. Molt recomanable»

E. ALVAREZ

«Volem donar les gràcies a Gonzalo qui ha estat el nostre projectista durant tot aquest temps. Era una reforma complexa per la seva ubicació i l’equip de Crod ha sabut respondre de manera excel·lent.»

«Comencem amb una visita a l’immoble de presa de dades per part de l’arquitecte, després ens han creat diverses propostes de reformes per triar. El pressupost comparat amb altres empreses ha estat el millor i durant l’execució hem tingut alts i baixos, però sempre resolent els problemes de manera responsable.»

«Excel·lents professionals de les reformes integrals a madrid, van saber captar la meva idea de distribució cobrint totes les meves necessitats. Javier ha sabut portar el projecte de manera fenomenal.»

«Presten un servei de primera qualitat. Busquen avaluar i donar la millor opció possible per als clients, sota aquesta filosofia les seves propostes són enfocades en qualitat i eficiència perquè compten a establir relacions properes i duradores. Totalment recomanables per executar reformes integrals a madrid»

«He tingut la sort de confiar la reforma integral del meu habitatge a Crod, a causa de la recomanació d´un conegut. L’experiència ha estat excel·lent, bons acabats i obra acabada a temps.»

«Gran serietat i professionalitat per part de Javier des de l’inici i la concepció del projecte fins al moment final i entrega de la reforma integral.»

T’AJUDEM I T’ASSESSOREM

Contacta’ns

Perquè ens agrada el que fem i podem ajudar-te en el procés.

    Qualsevol espai ha de tenir un toc de personalitat que s’ajusti al client, sense perdre confort. Per aconseguir-ho utilitzem els estils i les tendències del sector que s’ajustin més als nostres projectes. Ens importa el resultat final, i per això, ajudem a triar les millors combinacions de colors i textures amb què aconseguir que una casa es converteixi en una llar. Si estàs pensant en reformar casa teva o estàs planificant una obra nova i vols comptar amb els nostres professionals en el procés, posa’t en contacte amb nosaltres. Et farem un pressupost completament gratuït.