Ens encarreguem de tot

Comparteix les teves idees amb nosaltres i ens encarregarem de la resta. Ho fem des del disseny i l’arquitectura fins als materials, els permisos i l’execució de l’obra. Seu i relaxat, ho tindràs fet.

Dissenys innovadors

Col·labora amb els nostres arquitectes especialitzats en reformes integrals per ajudar-te a trobar la solució perfecta i fer realitat la casa que sempre has desitjat.

Materials de qualitat

Ja sigui rajola, il·luminació o accessoris, mobles de bany, mobles de cuina, fusteria interior o exterior, t’oferim productes de molt bona relació qualitat-preu que permet que la teva inversió sigui rendible, innovadora en disseny i duradora en el temps.

Preus transparents

Preocupat dels preus ocults? A diferència d’altres contractistes generals, garantim un anàlisi ben detallat del seu projecte per evitar sorpreses.

PROJECTES RECENTS

Proyecto C19

Proyecto GT12

Proyecto P20

Proyecto P46

Proyecto M4

Proyecto SH56

Proyecto AC20

Proyecto JP26

Proyecto H4

VER MÁS PROYECTOS

ENS APASSIONA EL QUE FEM

La vida està plena de moments, però mai com està a casa a gust cada dia. Delegui la seva reforma a nosaltres i no es preocupi.

PROJECTES DETALLATS

Els nostres arquitectes t’acompanyaran durant el procés de creació de l’espai que vols. Per escoltar les teves necessitats i poder traduir-los en un projecte de reforma integral segons el teu pressupost.

TEMPS D’EXECUCIÓ

Garantim temps reduïts en reformes integrals coordinant cada activitat per evitar retards significatius.

BARCELONA
Vía Augusta, 125
+34 662 122 421

MADRID
Calle Torpedero de Tucumán, 29
+34 675 979 954

NUESTRO EQUIPO

Ingeniero MBA del equipo
Integrante del equipo de arquitectos

EQUIP COMPROMÈS

El nostre procés constructiu li dona tranquil·litat des del disseny fins a la construcció.

Volem ser part d’aquest canvi en el teu habitatge.

OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

  • “Queremos darle las gracias a Gonzalo quien ha sido nuestro proyectista durante todo este tiempo. Era una reforma compleja por su ubicación y el equipo de Crod ha sabido responder de manera excelente.”

  • “Empezamos con una visita al inmueble de toma de datos por parte del arquitecto, después nos han creado varias propuestas de reformas para elegir, el presupuesto comparado con otras empresa ha sido el mejor y durante la ejecución, hemos tenido altos y bajos pero siempre resolviendo los problemas de forma responsable.”

  • “Excelentes profesionales de las reformas integrales en madrid, supieron captar mi idea de distribución cubriendo todas mis necesidades. Javier ha sabido llevar el proyecto de forma fenomenal.”

  • “Prestan un servicio de primera calidad. Buscan evaluar y dar la mejor opción posible para los clientes, bajo esa filosofía sus propuestas son enfocadas en calidad y eficiencia porque cuentan en establecer relaciones cercanas y duraderas. Totalmente recomendables para ejecutar reformas integrales en madrid”

  • “He tenido la suerte de confiar la reforma integral de mi vivienda en Crod, debido a la recomendación de un conocido. La experiencia ha sido excelente, buenos acabados y obra terminada a tiempo.”

  • “Gran seriedad y profesionalidad por parte de Javier desde el inicio y concepción del proyecto hasta el momento final y entrega de la reforma integral.”

QUALITAT EN EL TREBALL

Més de 112 projectes ens avalen

Tenim un control de qualitat durant el treball on l’execució de cada activitat és avaluada minuciosament per obtenir resultats excel·lents. Descobreix més sobre com treballem i idees per a la teva reforma a la nostra blog.

0
Reformes Integrals
0
Reformes Parcials
0
Projectes De Gestió

*Experiència compartida del nostre equip de reformes integrals am Barcelona

LES NOSTRES FORTALECES

Compliment de la normativa de construcció vigent.

Contracte de construcció entre ambdues parts.

Comunicació constant amb el client.

Control de qualitat durant la implementació de la reforma.

Garantia d’execució en el temps.

Equip d’arquitectes i arquitectes tècnics en departaments especialitzats.

Innovació en l’àmbit del disseny d’interiors, tant en materials com en acabats.

ELS NOSTRES VALORS

Servei: busquem superar les expectatives dels nostres clients.

Responsabilitat: complir amb el temps i formar el que ens és per nosaltres, assumint les seves conseqüències.

Honestedat: ens comuniquem i actuem amb afecció a la veritat.

Respecte: reconèixer i valorar la importància de totes les persones i el nostre entorn.

Transparència: fem negocis amb un alt grau d’integritat i transparència fomentant un clima de treball on tothom pugui expressar la seva opinió.

Construïm els vostres somnis: girem el teu habitatge en la millor opció immobiliària, construint el patrimoni i el benestar.

DEMANI’NS UN PRESSUPOST GRATUÏT

+34 916 643 362
+34 662 122 421

(WhatsApp o Correo Electrónico)

ENS POSAREM EN CONTACTE PER AJUDAR