Arquitectura i Reformes Integrals

EL TEU HABITATGE, LA NOSTRA PASSIÓ I COMPROMÍS

Reformes – Disseny – Arquitectura – Construcció

ELS QUI SOM

Convertim les teves Idees en Realitat

Comparteix les teves idees amb Nosaltres i ens encarregarem de la resta. Ho fem des del disseny i l’arquitectura fins als materials Sense oblidar tots els permisos d’execució de l’obra, necessaris per començar qualsevol reforma. Seu i relaxa’t, ho tindràs fet.

Z

Dissenys innovadors

Els nostres arquitectes especialistes en reformes integrals us ajudaran a trobar la solució perfecta. Prepara’t per fer realitat la casa amb què sempre has somiat.

Z

Materials de qualitat

Ja sigui rajola, il·luminació o accessoris, mobles de bany, mobles de cuina, fusteria interior o exterior, t’oferim productes de molt bona relació qualitat-preu que permet que la teva inversió sigui rendible, innovadora en disseny i duradora en el temps. A més, t’oferim productes de molt bona relació preu qualitat que permet que la seva inversió sigui rendible, innovadors en disseny i sobretot duradors.

Z

Preus transparents

Preocupat dels preus ocults? A diferència d’altres contractistes generals, garantim un anàlisi ben detallat del seu projecte per evitar sorpreses. Les despeses seran les mateixes des del principi de la construcció fins al moment del lliurament.

CASOS D’ÈXIT

CROD | Els nostres projectes

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

«Projectes i reformes integrals a la teva mededida»

RELÁJATE, ENS ENCARREGUEM DE TOT

METODOLOGIA DE TREBALL

CROD Arquitectura. Reformes

La vida és una suma de moments. En els darrers mesos, molts moments han passat a casa i hem descobert com n’és d’important i agradable poder passar el temps a casa a gust. Sabem com n’és d’important per a tu casa teva, i per això, li donarem tot el que es mereix. El nostre despatx d’arquitectura s’encarregarà d’estudiar detingudament les necessitats de casa teva, fer-te una proposta i treballar-hi perquè quedi exactament com imagines. Tria els nostres serveis i despreocupa’t.

Millorem el teu habitatge per convertir-lo en una millor opció immobiliària. Construïm patrimoni perquè pugueu garantir el vostre benestar.

Ens comprometem a fer la reforma en el menor temps possible. Per això, coordinarem cada activitat i els possibles marges perquè evitar retards importants. Volem que gaudeixis de la teva nova llar com més aviat millor!

EL NOSTRE EQUIP

Coneix Els nostres Membres

María Ximena Bernstein

Arquitecta

Andreina Salama

Project Manager / Enginyer de Camins, Canals i Ports

Rodrigo Acosta

Director – MBA / Enginyer de Camins, Canals i Ports

Rodrigo Gamarra

Gerent de Projectes – Arquitecte Tècnic / Project Manager

VISITA A L'HABITATGE

PROJECTE ARQUITECTÒNIC

l

PRESSUPOSTOS I SIGNATURA DEL CONTRACTE

EXECUCIÓ DE L'OBRA

 

QUÈ PENSEN DE NOSALTRES?

Testimonis dels Nostres Clients

«Vaig fer una reforma amb ells i genial, especialment Javier, són molt responsables i compten amb un equip genial. Molt recomanables»

V. ÁLVAREZ

«Comptar amb els serveis de Crod per a la reforma integral del nostre pis ha estat el millor que hem pogut fer. Complidors, eficients i super amables. Molt recomanables»

C. ROYO DE LA TORRE

Molt professionals i seriosos. Crod Construcciones, i especialment Cristina, va captar exactament el que volíem. Va elaborar i ens va lliurar un pressupost d’obra detalladíssim. Després, ens va explicar amb molta paciència i dedicació cada partida perquè no hi hagués sorpreses.

LOLA

«Són un equip molt professional i amb molt bon gust. Et guien en el procés, des del disseny del pla fins a l’execució de l’obra i la decoració posterior. Macarena té molt d’estil i es preocupa per entendre perfectament el teu gust i assessorar-te en conseqüència. Molt recomanable»

E. ALVAREZ

«Volem donar les gràcies a Gonzalo qui ha estat el nostre projectista durant tot aquest temps. Era una reforma complexa per la seva ubicació i l’equip de Crod ha sabut respondre de manera excel·lent.»

«Comencem amb una visita a l’immoble de presa de dades per part de l’arquitecte, després ens han creat diverses propostes de reformes per triar. El pressupost comparat amb altres empreses ha estat el millor i durant l’execució hem tingut alts i baixos, però sempre resolent els problemes de manera responsable.»

«Excel·lents professionals de les reformes integrals a madrid, van saber captar la meva idea de distribució cobrint totes les meves necessitats. Javier ha sabut portar el projecte de manera fenomenal.»

«Presten un servei de primera qualitat. Busquen avaluar i donar la millor opció possible per als clients, sota aquesta filosofia les seves propostes són enfocades en qualitat i eficiència perquè compten a establir relacions properes i duradores. Totalment recomanables per executar reformes integrals a madrid»

«He tingut la sort de confiar la reforma integral del meu habitatge a Crod, a causa de la recomanació d´un conegut. L’experiència ha estat excel·lent, bons acabats i obra acabada a temps.»

«Gran serietat i professionalitat per part de Javier des de l’inici i la concepció del projecte fins al moment final i entrega de la reforma integral.»

T’AJUDEM I T’ASSESSOREM

Contacta’ns

Perquè ens agrada el que fem i podem ajudar-te en el procés.

    Qualsevol espai ha de tenir un toc de personalitat que s’ajusti al client, sense perdre confort. Per aconseguir-ho utilitzem els estils i les tendències del sector que s’ajustin més als nostres projectes. Ens importa el resultat final, i per això, ajudem a triar les millors combinacions de colors i textures amb què aconseguir que una casa es converteixi en una llar. Si estàs pensant en reformar casa teva o estàs planificant una obra nova i vols comptar amb els nostres professionals en el procés, posa’t en contacte amb nosaltres. Et farem un pressupost completament gratuït.